måndag 25 februari 2008

Oj, oj oj...



Oj, mycket har hänt på kort tid. I lördags var jag i Stockholm och kunde tyvärr inte träna på bollarna. Synd. I går (söndag) var det födelsedagskalas som gällde. Min kära pappa fyllde år och det serverades god mat och tårta. Duktig som jag är åt jag lagom med mat och hoppade över den underbara tårtan. Det var inte lätt att se alla andra sitta och mumsa men jag stod ut. En klapp på axeln till mig! Efter denna prövning var det dags för vattengympa. Underbart och skönt, körde på stenhårt.




Idag har jag inte legat på latsidan heller. Det var dags för träning med Linda igen. Ett varv runt Stångån var det som gällde. Först lite promenerande varvat med joggning. Sedan kom de milslånga och stupbranta trapporna ;9, men jag överlevde. Resten av varvet bestod av löpning och promenerande precis som början med ett undantag av armhävningar, stocklyftning och bordhoppning på slutet. Hjälp, men även detta överlevde jag. Har lärt mig att vara stolt över mig själv och är det för första gången på länge! Linda sa att hon kunde se skillnader i min fysik och det låter underbart. Det går framåt!!!

4 kommentarer:

Soorya sa...

Jaha så det var dig jag sprang på tillsammans med Linda häromdagen! har varit i Thailand ett tag så jag har missat att det skrivits om det här projektet i Corren, men nu ska jag följa din blogg! Och åååååh vad avis jag är på att du får en massa träning med Linda! *grr*

Du behöver ingen lycka till, för du kan inte annat än lyckas! Njut av resan!

/Den långa tjejen med matkassarna

MariaPetersén sa...

hej, vad kul att du hör av dig, Linda sa att du hade tränat med henne. Tack för stödet!

Mamma sa...

Duktigt jobbat Forsätt i samma stil.

MariaPetersén sa...

Tack mamma!